0 538 792 61 19
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız

Neler Yaparız

,

İstanbul Mermer Taşı

İstanbulda Mezar Taşı | İstanbul Mermer Taşı İstanbulda Mermer Taşı olarak mezar yapımı onarım ve bakımında 2002 yılından buyana İstanbul da faaliyet göstermektedir. İstanbul’daki tecrübe ve kaliteli iş deneyimiyle müşterilerimize hitap etmiştir. Zengin malzeme seçeneklerimiz ve titiz işçiliğimizle yapmış olduğumuz tüm mezar ve mermer işleri örneklerinde kendini göstermektedir. Müşteri memnuniyetini benimsemiş ve ilke edinmiş olmamız yapmış olduğumuz her işi güler yüz ve teşekkürle sonuçlandırmamızı sağlamıştır. Tüm mermer granit ve çimstone çeşitlerini atölyemizde bulundurmaktayız.  

Devamı
,

İstanbul Mezar Onarım

İstanbulda Mezar Taşı | İstanbul Mezar Onarım Mevcut bitkilerinin periyodik olarak sulanması, mevsimsel budamasının yapılması, gübrelenmesi  Mezarın çevresindeki ve üzerindeki kurumuş, zararlı otlarının temizlenmesi, suluğunun doldurulması  Taş yüzeyin de oluşan yosunlaşma, çam reçinesi, kuş pisliği ve çamur gibi lekelerin gerekli kimyasallarla temizlenmesi.  Kabir baş taşının silinen veya eskiyen yazılarının rötuşlanması,  Kabrin yağmur veya çökmelerden dolayı eksilen toprağının tamamlanması  Toprağının taranıp havalandırılması, zamanla sertleşen, çiçek ve bitkiler için verimsizleşen toprağı taşsız, temiz toprakla değiştirilmesi  Bitkisel toprak ilave edilmesi, istediğiniz bitkilerin dikilmesi gibi kabrin bakımı işlemleri periyodik olarak yapılmaktadır.

Devamı
,

İstanbul Mezar Yapım

İstanbulda Mezar Taşı | İstanbul Mezar Yapımı İstanbulda Mermer Taşı tüm mezarlıklarında sevdiklerinize ait mezarların her türlü yapımı, onarımı, yenilenmesi deneyimli teknik personelimizle özenle yapılmaktadır.  Her türlü granit mezar modelleri, mermer mezar modelleri, mozaik mezar modelleri türü veya sizin beğeneceğiniz özelliklerde çeşitleri içeren mezar örnekleri yapımı; var olan mezarınızın onarımı, uzun süre boyunca çevre ve iklim şartlarından kararmış kirlenmiş mermerlerin ilk günkü gibi beyazlatılması, okunmayan baş taşlarının boyanması, onarımı ve yenilenmesi ile ilgili her konuda hizmetinizdeyiz.   Siyah Mermer Mezar Yapım Blok Mezar Yapım Standart Mezar Yapım 6 lık Blok Mezar Yapım Siyah Traverten Mezar Yapım Traverten Mezar Yapım Granit Mezar Yapım Traverten Aile Mezarı Yapım Granit Aile Mezarı Yapım Özel Tasarım Aile Mezar Yapım Standart Aile Mezar Yapım

Devamı
Neler Yaparız | İstanbulda Mezar Taşı Onarım Yapımı